Suustain

Zoveel kleuren, zoveel stijlen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Veel mensen stoeien met de inrichting van hun huis. Ik help je graag om jouw huis
meer persoonlijkheid te geven. Denk aan kleur, oude of nieuwe meubels, het combineren van woonstijlen en persoonlijke accessoires. Van het meedenken bij
een eerste advies tot een complete make over; alles is mogelijk van klein tot groot. Zo creëren wij jouw ideale thuis. Ook voor projectinrichting bent je aan het goede adres. 

Advies
Loop je vast met je interieur en heb je behoefte aan een frisse blik? Soms hebben kleine aanpassingen in je interieur al grote impact. Denk aan een andere indeling of het toevoegen of weglaten van een kleur. Ik help je graag met een eerste advies en beantwoord al je interieurvragen en woonwensen. Kom je er met het kiezen van een nieuwe vloer, keuken, badkamer of aanschaf van een nieuw interieur niet uit? Dan gaan we gewoon samen op pad of geef ik je gericht shopadvies.

 

Een plan
Vind je het fijn om het idee concreet uit te werken dan maak ik een interieurplan voor je met een moodboard, plattegrond en/ of lichtplan voor een of meerdere ruimtes. Uiteraard laat ik je ook weten waar je de producten kunt kopen. 

Makeover
Complete uitwerking van het interieur plan. Van het zoeken naar de juiste items, het kleurenpallet tot de complete styling. Ook advies op het gebied van behang, vloeren, raamdecoractie en gordijnen is geen probleem door de fijne samenwerking met lokale ondernemers. 

Bouwkundig advies & uitvoering
Indien gewenst kunnen we je begeleiden in alle aspecten van een kleine of grote verbouwing, van tekenwerk, een vergunningsaanvraag tot de daadwerkelijke realisatie.