Zoveel kleuren, zoveel stijlen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Veel mensen stoeien met de inrichting van hun huis. Ik help je graag om jouw huis
meer persoonlijkheid geven. Denk aan kleur, oude of nieuwe meubels, het combineren van woonstijlen en persoonlijke accessoires. Van het meedenken bij
een eerste advies tot een complete make over.  Ook voor projectinrichting bent u aan het goede adres. 

Hoe 
kan ik je helpen?

Advies
Loop je vast met je interieur en heb je behoefte aan een frisse blik? Soms hebben kleine aanpassingen in je interieur al grote impact. Denk aan een andere indeling of het toevoegen of weglaten van een kleur. Ik help je graag met een eerste advies en beantwoord al je interieurvragen en woonwensen. 

Een plan
Vind je het fijn om het idee concreet uit te werken dan maak ik een interieurplan voor je…..

…… met een moodboard voor een of meerdere ruimtes. Uiteraard laat ik je ook weten waar je de producten kunt kopen. 

Zoekopdracht
Opzoek naar iets specifieks? Door mijn contacten in de interieur- en lifestylewereld weet ik vaak waar je bepaalde items kunt vinden. Ik help je graag.

Makeover
Complete uitwerking van het interieur plan. Van het zoeken naar de juiste items, het kleurenplan tot de complete styling. Ook advies op het gebied van vloeren, raamdecoractie en gordijnen is geen probleem door de fijne samenwerking met Kleur en Interieur Lisse.

Bouwkundig advies & uitvoering
Indien gewenst kunnen we je begeleiden in alle aspecten van een kleine of grote verbouwing, van tekenwerk, een vergunningsaanvraag tot de daadwerkelijke realisatie.