Suustain

SELECTED, gevestigd in Denemarken, is een internationaal merk voor mannen en vrouwen en biedt moderne consumenten een uniek aanbod van
stijl en vakmanschap tegen een aantrekkelijke prijs.
We streven er altijd naar om een edgy touch toe te voegen aan onze progressieve stijlen en streven ernaar
om collecties aan te bieden die de basis kunnen zijn voor elke garderobe, altijd in overeenstemming met de huidige tendensen.

SELECTED
streeft naar kwaliteit boven kwantiteit, daarom staat duurzaamheid centraal. Elke collectie
moet duurzamer zijn dan de vorige. Dit onderstreept de verantwoordelijkheid die we nemen voor onze toekomstige ecologische footprint.

SELECTED FEMME collecties passen binnen de hedendaagse stijl en altijd met veel aandacht voor kwaliteit en detail om een expressie van individuele stijl mogelijk te maken.

MOSS Copenhagen (MSCH) is een modern, functioneel en betaalbaar Deens modemerk voor vrouwen van vrijwel alle leeftijden. 

De gevarieerde collectie springt in het oog met zijn eenvoud en door zijn aansprekende designs.

MSCH
bewijst dat functionele mode, de basis voor elke kledingkast, niet saai hoeft te zijn. Dit merk is eindeloos hip zonder daar pretentieus over te zijn. Met stoffen van hoge kwaliteit en ontwerpen waarin de perfecte balans tussen klassiek en modern is gevonden, kun je eeuwig mixen en matchen. 

Raizzed streeft naar een betere toekomst! Dit doen ze door samen te werken met BCI gecertifieerde fabrieken; een initiatief die miljoenen boeren leert om slimmer te werken. Ze leren boeren om meer katoen te laten groeien met minder waterverbruik en minder schadelijke chemicaliën; bij de productie van organisch katoen wordt bijvoorbeeld -95% minder water verbruikt en is het vrij van het gebruik van pesticiden.

Raizzed werkt alleen samen met fabrieken die goed zorgen voor hun personeel, waarbij zij geloven dat het geluk van het personeel doorvloeit in het succes van de collectie. 

Raizzed hecht waarde aan authentieke mode die je een perfecte basis geven voor een zelfverzekerde look die je het gevoel geeft dat je de wereld aankunt.

Harper & Yve is een jong modelabel van Nederlandse bodem. Speciaal ontworpen voor vrouwen met een uitgesproken en unieke stijl.

De collectie van Harper & Yve kleding is inspirerend, uniek, trendy, easy-going, comfortabel en vooral stylish.

Trendy must-haves en echte eyecatchers die je perfect met elkaar kunt combineren en waarmee je een fashion statement kunt maken.

De collectie is vrouwelijk, comfortabel en een tikkeltje rebels. De items zijn rijk in verfijnde details, mooie stoffen en hoog in kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Mix & match de uitgesproken prints en creëer binnen een handomdraai jouw look.

BELIEVE in CRAFTSMANSHIP and LUXURIOUS DESIGN

Rino & Pelle brings luxurious and contemporary fashion items for wearable prices that enables every woman to achieve that effortless chic lifestyle.

Because of their expertise and passionate participation throughout the entire proces they are able to find the perfect balance between the contemporary aesthetic and the belonged quality. Since 1987 Rino & Pelle aims at creating luxurious and contemporary fashion goods for wearable prices, because they believe that every woman should be able to indulge herself in luxury.

24colours, een jong en hip label gevestigd in Berlijn, maakt betaalbare mode, geïnspireerd op de streetstyle uit Berlijn. 

24colours hecht veel waarde aan sociale & ecologische duurzaamheid.

De natuurlijke geurkaarsen van Brandt kaarsen worden met liefde handgemaakt in Utrecht.
De geuren zijn subtiel en zacht en daarom geschikt voor elke kaarsenliefhebber!

De 4 collecties van Brandt kaarsen hebben een stijl die balanceert tussen minimalistisch en elegant.

De geurkaarsen worden gemaakt van sojawas: een zo duurzaam mogelijk product en helemaal vegan. 
Brandt kaarsen 
hecht veel waarde aan het maken van mooie en ethische kaarsen. En daarbij hoort het maken van duurzamere keuzes. Daarnaast branden sojawas kaarsen 30% tot 45% langer dan paraffinekaarsen.

Wellmark koopt alle grondstoffen zelf in en laat het lokaal produceren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De grondstoffen zijn met veel zorg geselecteerd en samengesteld. Zo is de formule voor handzeep al verschillende malen verbeterd, zijn alle ingrediënten vegan, bevat het geen palmolie, SLES en parabenen en zijn de kaarsen van sojawax. Ook worden de producten verpakt in glazen flessen. Niet alleen chique, maar hierdoor dringen we ook het plasticverbruik terug. Alle artikelen zijn navulbaar en herbruikbaar.

20 jaar geleden vanuit woonwinkel The go’round ontstaan, nu een internationaal interieurlabel bekend als Goround.

Een kleurenpalet met comfy basics en lichte naturellen afgewisseld met kleurrijke dessins en toffe grafische prints, wat het assortiment de herkenbare en unieke Goround touch geeft. Alle producten worden gemaakt met veel precisie, zijn van hoge kwaliteit en hebben een eerlijk prijskaartje. 

Originalhome is een gemeenschap van onafhankelijke professionals die hun passie en expertise inzetten voor een maatschappelijk doel; om deze wereld een beetje groener en mensen vriendelijker te maken.

Dit doen ze door een eco-design merk op te bouwen dat een ethisch en duurzaam businessmodel ondersteunt en bijdraagt aan een betere verdeling van rijkdom in de wereldwijde woondecoratie-industrie.

Originalhome‘s filosofie is het best te omschrijven als: Eco Design = Aarde + Mensvriendelijk

Het DNA van het Belgische merk Pomax bestaat uit 4 bestanddelen: Beauty, Quality, Charm en Nature.

Pomax
staat voor kwaliteitsvolle producten met een warme, gezellige uitstraling. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen. Ecologisch verantwoord ondernemen vormt een rode draad door het hele beleid.

De vier basiswaarden worden perfect verenigd in het ondertussen uiterst herkenbare logo: de veer van Pomax. Een pluim staat voor zachtheid, voor flexibel drijven op tendensen, voor nestwarmte en voor maximale dynamiek. Dit zijn kenmerken die de klant terugvindt in ieder aspect van de Pomax identiteit.

De producten van A Beautiful Story worden gemaakt aan de andere kant van de wereld. Niet zomaar door producenten ver weg, maar door vakmensen die bij ons horen. Voor hen hebben de producten een heel concrete betekenis; een behoorlijk inkomen, een dak boven hun hoofd, eten op tafel en zelfstandigheid.

A Beautiful Story gelooft met heel hun hart in mooie verhalen. En ze zijn zo overtuigd van hun eigen verhaal dat zij niet bang zijn voor risico’s. Is Nepal een handige plek om sieraden te produceren? Ze blijven loyaal want waar een wil is een weg, samen.

Celebrate the day! Dat is waar Gusta voor staat!
Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken.

Gusta is een jong, stoer en warmbloedig (Me Gusta in het Spaans) Nederlands merk met invloeden van Scandinavië tot aan de Mediterrane.

Bij deze mix aan invloeden voelen zij zich het beste thuis en vormt het de gedachte waarmee zij hun producten ontwikkelen.

Celebrate every day!

 


Duurzame Shampoo & andere Zepen

Blokzeep gelooft dat persoonlijke verzorging in de badkamer milieuvriendelijker kan, en moét! Jaarlijks wordt er wereldwijd 135 ton plastic gebruikt voor flessen shampoo, en dan hebben we het nog niet eens over de plastic flessen conditioner, douchegel en scheerzeep. Het overgrote deel hiervan belandt op de afvalberg, of nog erger, in de zee, waar het jaren blijft rondzwerven.

Bovendien bevat een fles shampoo gemiddeld 80% water. Al dat water wordt de hele wereld over gescheept naar talloze badkamers in Nederland.

Dit kan beter. De oplossing? Duurzame shampoo van Blokzeep en nog veel meer!